Sve o nama

ELEKTROINSTALACIJE PERIĆ

Tvrtka Elektroinstalacije Perić je osnovana s namjerom stvaranja suvremene tvrtke za planiranje i izvedbu unutarnjih, električarskih i Knauf radova, koja je u stanju zadovoljiti složene zahtjeve slobodnog tržišta.

Izvodimo elektroinstalacije za sve vrste objekata (stambene ili poslovne objekte).

Iskustvo stečeno u elektroinstalacijskim radovima za naše sadašnje i buduće klijente jamči kvalitetu i pouzdanost izvedenih radova.

Stručnim usavršavanjem i stalnim praćenjem trendova našim klijentima nudimo najoptimalnija i najbolja rješenja u izvođenju zahtjevnih radova iz područja elektroinstalacijskih, unutarnjih i knauf radova.

Naše dugogodišnje iskustvo jamči Vam profesionalnu izvedbu svih elektroinstalacija. Ljubaznošću i stručnošću u izvođenju radova nastojimo da svaki naš klijent bude zadovoljan.

Kome povjeriti montažu elektroinstalacija?

Pošaljite upit i saznajte zašto su nam mnogi ukazali povjerenje i zašto nam se uvijek vraćaju.

Sve potrebne informacije možete dobiti ako nas pozovete na broj telefona +385 (0) 95 355 9123 ili nas posjetiti na adresi 4.Gardijske 43, 22300 Knin.
Također nas možete kontaktirati putem kontakt forme na web stranici u odjeljku kontakt. Kontaktirajte nas, a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

7
GODINA ISKUSTVA
5
STALNO ZAPOSLENIH
100
ZADOVOLJNI KLIJENTI
100
ZAVRŠENI PROJEKTI